Jeste li znali?

Većina bolesti mozga se otkrije prekasno za uspješno liječenje!

Demencija, jedan od najčešćih medicinskih problema modernog društva se otkrije kada pojedinac ili članovi obitelji primijete značajne promjene u ponašanju i sposobnostima osobe. Kada se bolest otkrije u toj fazi – kada su simptomi očigledni – više od 50% stanica mozga je već zahvaćeno bolešću!

Prekasno otkrivanje bolesti čini liječenje neuspješnim!

Kako demencija djeluje na Vas i ljude koje volite …

  • Alzheimerova bolest je najčešći uzrok demencije, a obilježena je gubitkom pamćenja i postepenim pogoršanjem sposobnosti za obavljanje svakodnevnih funkcija. Nažalost, ne gubi se samo mogućnost pamćenja – ljudi koji boluju od Alzheimerove bolesti gube sposobnost planiranja i izvršavanja svakodnevnih obaveza, sposobnost samostalnog oblačenja, uključivanja / isključivanja svjetla ili televizora, zaključavanja vrata itd.
  • Osobe oboljele od Alzheimerove bolesti u potpunosti ovise o obitelji i medicinskoj skrbi, 24 sata na dan.
  • Alzheimerova bolest uzrokuje 60 do 80% slučajeva demencije, a iako je češća kod osoba starijih od 65 godina, pojavljuje se u bilo kojoj životnoj dobi. Alzheimerova bolest može zahvatiti i Vas!

Jedina mogućnost da usporite, zaustavite ili izliječite simptome demencije jest da je otkrijete na vrijeme!
Check My Brain je jedini test trenutno dostupan na tržištu koji može prepoznati znakove razvoja bolesti mozga na vrijeme!