Izjava o zaštiti privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti je u skladu s obvezujućom Direktivom EU koja regulira zaštitu podataka (GDPR).

Omnion Research International d.o.o. kao registrirano društvo te vlasnik testa Check My Brain posvećuje posebnu pozornost privatnosti svih posjetitelja naše mrežne stranice te korisnika svih naših usluga.

Osobni podaci

Posjećivanje mrežne stranice check-my-brain.com nije uvjetovano davanjem niti sakupljanjem bilo kakvih osobnih podataka. Sve informacije s naše mrežne stranice možete dobiti bez ostavljanja ikakvih osobnih podataka.

Samo ako to vi želite, možete nam se obratiti putem kontakt obrasca vašim imenom. Vaše ime niti sadržaj poruke neće biti proslijeđivani niti davani niti jednoj trećoj strani.

Prikupljanje osobnih podataka

U slučaju da se odlučite za neku od naših usluga, Omnion Research International d.o.o. će od vas sakupiti samo najnužnije osobne podatke.

Omnion Research International d.o.o. kao registrirano društvo te kao vlasnik testa Check My Brain se obavezuje da vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nije dobio vašu suglasnost.

Omnion Research International d.o.o. se također obavezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili prepuštati vaše osobne podatke trećoj strani bez vaše suglasnosti, osim u vrlo posebnom, zakonski reguliranom slučaju, i to tijekom primjene obvezujuće sudske ili administrativne odluke radi zaštite prava i dobara Omnion Research International d.o.o.

Razdoblje čuvanja

Omnion Research International d.o.o. neće čuvati osobne podatke dulje nego što je potrebno obzirom na svrhe prikupljanja ili dulje nego što je to predviđeno važećom zakonom.

Pravo pristupa, promjene, brisanja i suprotstavljanja

Vi možete, u bilo kojem trenutku, zatražiti od Omnion Research International d.o.o. pristup svojim osobnim podacima. Također, imate pravo izmjene ili ukidanja ovih podataka ili odustajanja od zahtjeva da mi obrađujemo navedene podatke. U slučaju komercijalne svrhe, vi možete koristiti svoje pravo suprotstavljanja i bez opravdanja. Za ispunjavanje ovih prava je dovoljno da nam se obratite putem elektronske ili regularne pošte.

Sigurnost podataka

Platforma Check My Brain, odnosno naša mrežna stranica u potpunosti štite vašu privatnost. U trenutku kada se odlučite učiniti testiranje, mi ćemo upotrebom najnaprednijeg sustava za kodiranje vaše ime transformirati u šifru (npr. AHG3567VC). Osoba u laboratoriju koja će koristiti vaše stanice i na kraju dobiti rezultat će znati samo vašu šifru i neće niti na koji način moći saznati vaš stvarni identitet. Rezultati testa će biti zapečaćeni, pa im osoba koja će vam ih poslati neće moći pristupiti. Tako osiguravamo da samo Vi znate rezultate testiranja vašeg zdravlja.

Kolačići (web cookies)

Mrežna stranica Check My Brain, kao i sve mrežne stranice, prikuplja podatke koji se odnose na način na koji koristite naše stranice kako bismo posjetiteljima i korisnicima ovih stranica pružili što bolju uslugu putem tzv. kolačića. Kolačići ne omogućavaju da vas se osobno prepozna. Pohranjeni podaci mogu biti stranice koje ste pregledavali, datum i vrijeme posjeta ili neki drugi podaci o pregledavanju. Vi možete, ako želite, podesiti parametre svog pretraživača tako da vas upozori na prisutnost kolačića te ih onda možete prihvatiti ili ne. Parametre svog pretraživača možete podesiti i tako da isključite kolačiće.

Maloljetnici

Općenito gledajući, mrežna stranica check-my-brain.com nije namijenjena maloljetnim osobama, odn. osobama koje imaju manje od osamnaest godina. Ako ipak želite postaviti neko pitanje putem naše mrežne stranice, a mlađi ste od 18 godina, pozivamo vas da ne predajete osobne informacije bez odobrenja roditelja.

Poveznice prema internet stranicama trećih strana

Mrežna stranica check-my-brain.com može sadržavati poveznice prema stranicama trećih strana. Mi ne kontroliramo te stranice te ne snosimo odgovornost za način na koji se oni brinu o povjerljivosti ili za njihov sadržaj. Savjetujemo vam da pročitate politiku zaštite privatnosti postavljenu na tim stranicama prije pružanja osobnih podataka.

Pristanak na pravila privatnosti check-my-brain.com

Korištenjem naše mrežne stranice dajete pristanak na pravila zaštite privatnosti koja smo ovdje naveli. U slučaju da se ne slažete s ovim pravilima, ne koristite ovu stranice i nemojte dati niti jedan osobni podatak.