Pravne napomene

Svako korištenje mrežne stranice Check My Brain podložno je niže navedenim uvjetima i pravilima:

  1. Dokumenti objavljeni na ovoj mrežnoj stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Za svaku daljnju distribuciju je potreban izričit pristanak Omnion Research International d.o.o.
  2. Mrežna stranica Check My Brain ulaže trud kako bi se na navedenoj stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovorna za njihovu potpunost. Svi korisnici koji pristupaju mrežnoj stranici Check My Brain koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.
  3. Omnion Research International d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja mrežne stranice Check My Brain ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.
  4. Ova mrežna stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih mrežnih stranica nad kojima Omnion Research International d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Omnion Research International d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
  5. Omnion Research International d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove mrežne stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
  6. Mrežna stranica Check My Brain na svim objavljenim jezicima je zaštićeno intelektualno vlasništvo Omnion Research International d.o.o.