Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije za naručeni test na mrežnoj stranici Check My Brain.
Isporučitelj (Prodavatelj) je Omnion Research International d.o.o., a Kupac testa je posjetitelj mrežne stranice Check My Brain (internet trgovine) koji odabere barem jedan od ponuđenih testova, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

Naručivanje

Naručivanje testa moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Test se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine / odabirom testa. Kupac ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adresu kako bi se zaključio proces narudžbe.

Ako Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti odabrani test u uobičajenom roku od 14 dana, pismenim će putem obavijestiti Kupca u roku 3 dana o nemogućnosti isporuke u tom roku. Ukoliko u slučaju nemogućnosti isporuke u roku od 14 dana Kupac izrazi želju, Prodavatelj će u tom slučaju otkazati narudžbu i povratiti uplaćen iznos.

Plaćanje

Naručeni test će Kupac Prodavatelju platiti kreditnom karticom ili sustavom PayPal. Omogućeno je jednokratno plaćanje debitnim i kreditnim karticama Maestro, MasterCard, VISA i American Express.

Izjava o sigurnosti u slučaju plaćanja kreditnim karticama

Plaćanje kreditnim karticama je posredovano servisom MyPos. Servis primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti kartičnih trasnakcija temeljene na PCI DSS.

Dostava robe

Dostava kupljenog proizvoda obavlja se unutar 14 radnih dana od trenutka narudžbe. Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Ukoliko Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku kod dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

Trošak dostave

Trošak dostave od Prodavatelja do Kupca je obveza Prodavatelja. Kupac plaća povrat svojih uzoraka
Prodavatelju. Check My Brain garantira dostavu na području cijele Europe, a za ostale zemlje se dogovara na individualnoj osnovi.

Povrat robe / zamjena

Pravo na povrat narudžbe (jednostrani raskid Ugovora) imaju svi kupci mrežne trgovine na sve artikle. Pravo na povrat ili zamjenu robe imaju svi kupci. Povrat ili zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke te uključuje ili povrat ili zamjenu za identičan proizvod. Uobičajen razlog zamjene je primitak oštećenog proizvoda. Ukoliko Kupac želi zamjenu, dužan je to zatražiti elektronskom poštom sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke. U elektronskoj pošti treba objasniti razlog zamjene.

Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju dobivenog krajnjeg nalaza. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na
adresu elektronske pošte: info@check-my-brain.com s napomenom: REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.
Narudžbe). Reklamacija će se smatrati valjanom ako se utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će Prodavatelj ponoviti svoju uslugu ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Osobni podaci

Zaštita privatnosti opisuje kako mrežna stranica Check My Brain postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Svi elementi privatnosti su zaštićeni sukladno Direktivi EC 95/46. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje mrežna stranica Check My Brain sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. Mrežna stranica Check My Brain se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Mrežna stranica Check My Brain će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće
distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Privatnost medicinskog nalaza Kupca će biti zaštićena postupkom u kojem se uzorci odmah po zaprimanju
označavaju šifrom. Osobe koje izrađuju nalaz ne mogu saznati identitet Kupca. Krajnje izrađen medicinski nalaz se dostavlja elektronskom poštom na ime osobe koja je nalaz naručila.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem mrežne stranice Check My Brain komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi
sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izmjena uvjeta kupovine

Mrežna stranica Check My Brain zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na mrežnoj stranici Check My Brain.